Familjesmågrupp

Grupper för att stötta varandra som familjer

Skulle du som förälder, eller ni som familj eller delar av familjen vilja vara med i en liten gemenskap där vi stöttar varandra? I så fall kanske en ”familjesmågrupp” vore något för dig/er!

Vi är på gång att starta upp sådana grupper, med 2-3 familjer i varje grupp. Vi försöker att para ihop familjer med barn i ungefär samma åldrar. Tanken är att varje grupp själva bestämmer när och hur de vill ses, men för dem som vill kommer det att finnas tips och material att ta del av och följa. Syftet är både att föräldrar ska kunna stötta varandra i föräldraskapet och att barnen ska få umgås med och lära känna andra barn i församlingen. En grundtanke är också att man som familjer regelbundet ber för de andra medlemmarna i gruppen samt delar tack- och böneämnen med varandra.

Kontakta gärna Barbro Lööf eller Peter Stenman om du har frågor eller funderingar, och fyll gärna i formuläret nedan om du/ni är intresserade av att vara med i en familjesmågrupp. Obs! Det är bara en intresseanmälan, inget bindande.

KONTAKT:

Barbro Lööf: barbro.loof@svenskakyrkan.se,  072-524 34 29,

Peter Stenman: peter.stenman@svenskakyrkan.se

Fyll i den här enkäten om du är intresserad av att vara med i en smågrupp för familjer

JAG/VI VILL I FÖRSTA HAND SES

JAG/VI VILL HELST SES