Dopfest på Messy Church!

21 mars

Välkommen på dopfest!

Varmt välkomna till Kareby församlingshem torsdag 21/3 kl. 16.30-18.30!
Vi firar särskilt de barn som döptes under våren 2023, men det är en fest för alla barn!

Vi börjar som vi brukar på Messy Church med mingel och frukt.
Sedan blir det lek och pyssel, stora och små tillsammans.

Efter det går vi till kyrkan och har en samling, där varje barn som döptes under våren 2023 får sin ängel, som hängt i vårt dopträd sedan dopet.

Vi avslutar med att äta korv och bröd samt tårta tillsammans i församlingshemmet.

Messy Church betyder kort och gott  ”rörig/rolig/rörlig kyrka” och innebär att det finns utrymme tillsammans för alla åldrar.

Anmäl er via formuläret längst ned på sidan, eller kontakta diakon Helene Hermansson. Vi är tacksamma för anmälan före 15/3!

(Det finns möjligheten vid förhinder att komma överens om ett annat tillfälle för att få sin ängel.)

Hoppas vi ses!

Kontakt:

ANMÄLAN TILL DOPFEST 21/3

Här finns information om hur vi hanterar personuppgifter: https://www.svenskakyrkan.se/romelandakareby/gdpr

VARMT VÄLKOMNA!