Foto: Maria Patrizi

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

 

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Vill du läsa vårt senaste veckomail klicka här (Tisdagsmail).
Välkommen!

Öppet hus

Öppetskylt
Foto: Linda Mickelsson / IKON

Församlingshemmet S:t Lukasgården har Öppet hus: 

Onsdagar kl. 12.00 - 17.00 
- Morgonmässa/reflektion kl. 11.15

Välkommen!

VI ÄR I MÅL!

Fantastiskt!
På en knapp månad har vi tillsammans samlat in till möblerna i vårt nya samtalsrum. Det är en glädje att se engagemang och vilja att stötta. Vi är alla viktiga för vår gemensamma kyrkas framtid! Varmt tack till alla som bidragit!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Prenumerera via RSS
Maria Patrizi

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen i kraft, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation). Den nya förordningen gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter. För Svenska kyrkan i Rom är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.