Rimbo pastorat

Kontakt

Rimbo pastorat Besöksadress: Uppsalavägen 10, 76241 Rimbo Telefon: +46(175)75570 E-post till Rimbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik

Söndag 17 september Husby-Sjuhundra kyrka kl. 18 Körkonsert med manskören Sångsällskapet DS under ledning av Anders Asp.

Söndag 24 september Fasterna kyrka kl. 18 "Call me Al" Sani Gamedze, sång. Anders Bromander, piano, Pal Johnson, bas och Håkan Jansson, trummor.

Torsdag 28 september Rimbo kyrka kl. 14 Orgelmusik med Afternoon tea. Helene Cocozza och diakon, Gerd Löfgren .

Onsdag 4 oktober Skederids kyrka kl. 19 Gospelkonsert med Nova Gospel och Berzéns under ledning av Ingrid Jilderin.

Lördag 7 oktober Skederids kyrka kl.18 Traditionsenligt Birgittafirande, pilgrimsvandrare ansluter. Kören "Tre Kyrkor" och ensemblen Pian´ e Forte.

Söndag 15 oktober Gottröra kyrka kl. 18 "Inspiratörer" Matilda Bådagård och Maja Långbacka spelar och sjunger inspirerade av bla. Lina Sandell, Marie Fredriksson och Joni Michel.
Onsdag 25 oktober Rö kyrka kl. 19 Våra älskade psalmer, Per-Åke Axelsson sjunger, spelar och berättar.
Torsdag 26 oktober Rimbo kyrka kl. 14 Orgelmusik med Afternoon tea. Helene Cocozza och diakon, Gerd Löfgren.
Söndag 29 oktober Rimbo kyrka kl. 18 Bibliska sånger Anton Dvorzák: Sång Mårten Wåhlström Piano Helene Cocozza.
Söndag 12 november
Rimbo kyrka kl. 18 Requiem W A Mozart. Rimbo kyrkokör, Roslagens vokalensemble, Wermlandskören, Solistkvartett. Musiker från Kungliga hovkapellet. Dirigent Helene Cocozza. Entré 200 kr.
Lördag 18 november Skederids kyrka kl. 18 Körkonsert med Roslagsbro-Vätö kyrkokör under ledning av Peter Dahlberg.
Torsdag 23 november Närtuna kyrka kl. 19 Sånger om kärlek, Marie From, sång. Birgitta Bergh Björklund sång och piano. Ingrid Jilderin, sång och piano.
Söndag 26 november Rimbo kyrka kl. 16 Orgelkonsert, Bach, Gigou mfl. Helene Cocozza.

Lördag 2 december Rimbo kyrka kl. 16 Vi sjunger in Advent. Körsång. Trumpet, Tobias Edlund.

Söndag 3 december, 1:a Advent Skederids kyrka kl. 18 Adventskonsert med Kören "Tre Kyrkor" förstärkt med basar och tenorer, Marie From och Bo Ekstrand, solosång, ledning Elsa Rundgren-Johansson