Vuxen

Vi får växa i tron hela livet! Kanske är du precis i början av din resa, kanske har du med dig en barnatro som utvecklas, kanske har du kommit lite längre på den andliga vägen.

Oavsett var du befinner dig är du välkommen att vara med i Redvägs församling - i gudstjänster förstås, men också i undervisning och församingsgemenskap.

I menyn till vänster hittar du information om de grupper för vuxna som församlingen erbjuder.

Vill du veta mer om församlingens körer kan du läsa under fliken "Musik".