Gravar och gravskötsel

Kyrkogårdsförvaltningen har hand om drift och skötsel av begravningsplatserna i Redvägs församling.

Begravningsplatser finns i Blidsberg, Böne, Dalum, Humla, Knätte, Kölaby, Kölingared och Liared, samt en gammal kyrkplats vid sjön Lönnern. Dalum,  Kölaby och Blidsberg har även asklund. I Knätte finns en askgravplats.

Kyrkogårdsförvaltningen tillhandahåller gravskötsel på uppdrag av gravrättsinnehavare. Gravskötsel kan tecknas på 1 år till en kostnad av 900 kronor (2018) eller ett avräkningsavtal på max 15 000 kronor. Årsskötseln omfattar för närvarande vårplantering, sommarplantering, samt vinterdekoration med granris och kottar.