Tusen röster

Kören har uppehåll tillsvidare

Tusen röster sjunger musik i alla stilar, framför allt sånt vi tycker om. Mycket pop och svängiga låtar kommer det att bli!

Kom ihåg - alla kan sjunga! Tycker du att du sjunger fult? Falskt? Har du blivit skrattad åt som barn när du sjöng?

Nu är det dags att ändra på den uppfattningen! Kanske har du aldrig fått hjälp att träna upp dina sångmuskler på rätt sätt? Tillsammans lär vi oss hur rösten fungerar och tränar upp våra röster, så vi får uppleva att det faktiskt är så att alla kan sjunga! Dessutom kommer vi ha väldigt roligt under tiden!

Att ge dig själv chansen att sjunga tillsammans med andra är en bra investering i dig själv och din hälsa. Det är bevisat att körsång är nyttigt för oss människor.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SJUNGA MED OSS!!!

FRAMTRÄDANDEN

Några gånger per termin sjunger vi på gudstjänster i någon av kyrkorna i Rättviks pastorat.

ANDRA ROLIGA SÅNGTILLFÄLLEN
Sen har vi  många andra roliga sångtillfällen också som t. ex. Vårkonsert, m. m. Ibland får vi hjälp av en kompgrupp.

övningsdag

DAG