TOMMY NILSSON Allt som jag känner

Lördag 14 mars kl. 18:00 i Ore kyrka

Tommy Nilsson – Allt som jag känner 2020

Upplev Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i Ores vackra kyrka!

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog som passar fint in i den unika kyrkomiljön.

Tommy Nilsson har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.

På vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar kören The Bellas & Friends från Rättviks pastorat.

TID Lördag 14 mars kl. 18.00
PLATS Ore kyrka
ENTRÉ 395 kr
FÖRKÖP www.tommynilsson.nu och Visit Dalarna

Ledsagare till rullstolsburen gratis entré.
Ring 070-22 55 575 vardagar 09:00-12:00 för info.