Musikgudstjänst

Boda kyrka, lördag 19/10 kl. 18:00

information

Per Gross, född 1981, var nio år gammal när han började spela blockflöjt i den svenska, kommunala musikskolan. Snabbt visade han både intresse och talang och fortsatte med blockflöjten som primärt instrument medan andra jämnåriga bytte ut den mot fioler, gitarrer, pianon och klarinetter. Gross följde musikens bana debuterade som 15-åring som konsertsolist i Stockholms Konserthus.

PLATS Boda kyrka
TID Lördag 19 oktober kl. 18:00
MEDVERKANDE Per Gross, blockflöjter, Henrik Berg, orgel, Carl Johan Rudman, präst
ENTRÉ Fri entré/kollekt