Musik i sommarkväll "Nordic light"

Torsdag 18/7 kl. 19.00 i Ore kyrka

medverkande, m.m.

Karin Sahlin, oboe
Melker Stendahl, piano

Fri entré - kollekt

Karin Sahlin började spela oboe när hon var 10 år. Efter studier på musikhögskolan i Stockholm har hon jobbat i bland annat Stockholms blåsarsymfoniker och var under många år stämledare i Folkoperans orkester. År 2002 började Karin och Melker musicera tillsammans. De har spelat i många kyrkor runtom i Roslagen. 2011 spelade de in CD:n ”Nordic light”. I programmet för Ore kyrka blandas klassiskt, folkmusik och musik med kompositörer från Roslagen. Melker Stendahls egen komponerade oboesonat kommer också att framföras.

Året 2012 blev de inbjudna till Los Angeles, USA för att spela. Det blev en uppskattad turné! Oboen och pianot kommer att låta fantastiskt i Ores fina kyrka.

Melker Stendahl

Kyrkomusiker