Lucia i folkton

Lördag 14/12 kl. 18:00 i Boda kyrka

MEDVERKANDE
The Bellas och Vikarbyns lilla spelmanslag under ledning av Kottan Eliasson och Margaretha Mattsson

Redan lördag den 1 december finns The Bellas med tillsammans med Vikarbyns lilla spelmanslag och sjunger och spelar på , vid ett flertal tillfällen med ”Tomat och Änglar i folkton”.
Vi har också ”Lucia i folkton” i ett kortare program för allmänheten, lördag den 14 december kl. 14:00, på scenen på Storgatan och kl. 15:00 i Rättviks Kulturhus.

Körledare

Catharina "Kottan" Eliasson