Rättviks pastorat med Rättvik, Boda och Ore församling Besöks- och postadress: Järnvägsgatan 10, 79530 Rättvik Telefon: +46(248)73650 E-post till Rättviks pastorat med Rättvik, Boda och Ore församling

Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation är till för alla. Om du inte är döpt tidigare ordnar vi det under resans gång.
Har du speciella behov, kanske går du i specialklass eller känns det som ett stort steg att vara med på den vanliga konfirmand läsningen? Har du ändå en önskan att få konfirmeras - tag kontakt med oss så får vi titta på andra alternativ. Tänker du konfirmera dig i en annan församling, hör av dig till oss.
Är du nyfiken - HÖR AV DIG!!

informationsträff och datum

Informationsträff i församlingshemmet
Onsdag 24/10 kl. 17.30
Ta med föräldrar och/eller kompisar - kom och träfffa oss!
Vi informerar om våra träffar och läger under våren och inför sommaren. Ta gärna med din anmälan om du bestämt dig.
Anmälningsblankett

Förläger/träffar
Stiftskonfirmanddagar
16/3 Mora - ”Fighting the darkness”