Ekonomi- och löneadministratör 100%

Rättviks pastorat söker

Ekonomi- och löneadministratör

Rättviks pastorat har i sin verksamhet tre församlingar, fyra bolag och ekonomisk förvaltning för sju stiftelser. Pastoratet vill skapa arenor och mötesplatser där vi tillsammans får dela liv och tro.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%, med tillträde efter överenskommelse.

VI SÖKER DIG SOM

-        Kan tolka avtal och läsa lagtext

-        Kan arbeta självständigt och i grupp

-        Är lösningsorienterad

-        Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

-        Tillhör Svenska kyrkan

BESKRIVNING

-        Löpande bokföring

-        Lönehantering

-        Övriga administrativa uppgifter inom ekonomi- och löneområdet

-        Bistå med din kompetens inom arbetsgruppen

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att trivas i rollen som ekonomi- och löneadministratör hos Rättviks pastorat är du initiativtagande och noggrann i ditt arbete. När problem och behov uppstår ser du dem och agerar på eget initiativ. Att arbeta självständigt med eget driv kommer naturligt för dig. Du är flexibel, trygg och pålitlig och trivs i en snabbt föränderlig miljö där nya idéer och frågor ständigt uppstår.

ANSÖKAN
Ansökan senast 20 juni 2022
till Rättviks pastorat, Järnvägsgatan 10, 795 30 Rättvik
eller till rattviks.pastorat@svenskakyrkan.se