Välkommen till världen!

Varje litet barn som föds är ett av livets vidunderliga mirakel. Nu vill Piteå församling vara med och hälsa detta lilla liv välkommen till världen med en gåva.

Från och med 2018 kommer församlingen att dela ut en gåva till alla barn som föds i församlingen. Gåvan är en tygkasse med märket älskad på och innehåller en mjuk babyfilt och en folder med tankar och inbjudan till dop. Både tygkassen och babyfilten är Neutral® och Fairtrade märkta vilket innebär att de är tillverkade och certifierade enligt de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringar i världen. 

Alla våra medlemmar som fått ett litet barn kommer att få ett brev hemskickat med information om att en gåva kommer att överlämnas till dem. Gåvan överlämnas personligen av någon av oss anställda i Piteå församling. Är ingen hemma lämnas gåvan vid dörren. Önskar man inte att få gåvan kan man
ringa eller maila till: 0911-27 40 80, Piteå församling

I en värld av kosmiska under
ser barnet det vi inte ser.
Ett löv, som en vindpust gjort sönder
blir en ängel som dansar och ler.

Från psalm 745, Dansa med änglarna av Per Harling.

Dop

Det sitter inte i kläderna. Inte i åldern heller. Döpt kan du bli när som helst i livet.

En liten dopängel

I Piteå församling finns det dopänglar i kyrkorna för att uppmärksamma alla som döps i församlingen.

Bokning via telefon eller internet

Bokning

Livet är fullt av stora händelser. Dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.