Foto: Anna-Sara Brännström

Välkommen till Kyrkstadscaféet!

Kom och njut av hembakat fika i det fina Kyrkstadscaféet i Öjeby kyrkstad. Nyhet - Nu finns även varm toast med sallad och dressing.

Öppettider - uppdatering

Tisdag 8 juni öppnar S:t Mary endast för utomhuscafé.
Det finns gott om platser i utomhusserveringen och man kan sitta på säkert avstånd till andra. Kom och njut av hembakat fika i den fina kyrkstadsmiljön på Sockengränd 6 i Öjeby kyrkstad.

I sortimentet finns också snygga produkter gjorda utifrån återvinningstema.
För att undvika trängsel beställer och köper man produkter vid S:t Marys entrédörr.

Öppettider:
Måndagar stängt
Tisdagar kl. 13-15.
Onsdagar kl. 13-15.
Torsdagar kl. 13-15
Fredagar kl. 13-15.

Med reservation för eventuella ändringar.
Kyrkstadscaféet följer restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Kyrkstadscaféet

Här på Kyrkstadscaféet bakar vi vårt fika själv. Så långt det är möjligt väljer vi Rättvisemärkta och Kravmärkta produkter. Vårt te och drickchoklad är från Sackeus och är rättvisemärkt. Saften är kravmärkt. Vi maler vårt kaffe själva. Bönorna är rostade i Lycksele hos Budhas Kaffe och Rosteri. Det finns mjölkfritt, glutenfritt och sockerfritt fikabröd.

ADRESS

S:t Mary håller till i gamla kyrkstadsmuseet på Sockengränd i Öjeby kyrkstad.
Hitta hit, se karta (öppnas i nytt fönster)

Se bilder på det fina caféet här nedan:

Anna-Sara Brännström

Piteå församling