Foto: Magnus Aronson

Våra produkter

Hållbart liv - på insidan och utsidan.

S:t Mary, en del av Svenska kyrkan, är ett nationellt samarbete med gemensam produktion och en gemensam kollektion av designade produkter.

Produktionen skapar en unik möjlighet att både erbjuda plats för fler som önskar arbetsgemenskap (läs mer om kursen här) och erbjuda hållbara kvalitativa produkter på beställning, alternativt via köp lokalt i våra butiker. (Se butiksinformation nedan)

”Inte vilka produkter som helst"

Den gemensamma kollektionen är producerad i Sverige, inom diakonal verksamhet, och bär omtanke om både människa och planet. Materialen är återbrukade och utvalda för att hålla under lång tid.

Våra ljus tillverkas av ljusrester från församlingens kyrkor och samlingslokaler. Jeanstyget kommer från ett samarbete med PMU. Istället för att trasiga jeansplagg kastas bort så får de nytt liv hos oss.

Det här är en kollektion som för lång tid framåt bidrar till ett hållbart liv för fler!

Produkter

Pris: 275 SEK

Necessär "nöd-vändig".

Pris: 275 SEK

125 SEK

Grytlapp "varm hand".

125 SEK

25 SEK/st
70 SEK för 3 st.

Fruktpåse "rätt mätt".

25 SEK/st 70 SEK för 3 st.

10 SEK/st
70 SEK för 8 st.

Tändkotte "tändkraft".

10 SEK/st 70 SEK för 8 st.

25-60 SEK/st beroende på storlek

OBS! Regnbågsljusen börjar tillverkas först under 2021

Blockljus "upplyst".

25-60 SEK/st beroende på storlek OBS! Regnbågsljusen börjar tillverkas först under 2021

Mindre: 50 SEK
Större: 60 SEK

Snöbollsljus "upplyst".

Mindre: 50 SEK Större: 60 SEK

Tvåpack: 40 SEK
Sexpack: 100 SEK

Kronljus "upplyst"

Tvåpack: 40 SEK Sexpack: 100 SEK

Vänligen observera att regnbågsljusen börjar tillverkas under 2021 samt att mönstrade produkter varierar i utseende beroende på vilka tyger som finns att tillgå.

Butik & café håller stängt tillsvidare på grund av pandemin. För beställningar, frågor, Bokning av visning eller upphämtning - ring:

Catharina 070-169 67 52
Åsa 072-539 39 09