Other languages with Google Translate

Välkommen till Kyrkstadscaféet

Kom och njut av hembakat fika i kyrkstadscaféet i S:t Mary huset, i Öjeby kyrkstad.

ÖPPETTIDER

Kyrkstadscaféet är öppet tisdag, onsdag torsdag och fredag mellan kl. 13.00-15.00.

Kyrkstadscaféet

Här på Kyrkstadscaféet bakar vi vårt fika själv. Så långt det är möjligt väljer vi Rättvisemärkta och Kravmärkta produkter. Vårt te och drickchoklad är från Sackeus och är rättvisemärkt. Saften är kravmärkt.
Vi mal vårt kaffe själva. Bönorna är rostade i Lycksele hos Budhas Kaffe och Rosteri. Det finns mjölkfritt, glutenfritt och sockerfritt fikabröd.

ADRESS

S:t Mary håller till i gamla kyrkstadsmuseet på Sockengränd 4, i Öjeby kyrkstad.
Hitta hit, se karta (öppnas i nytt fönster)