Två personer som dricker kaffe.
Foto: Burst/StockSnap

Välkommen till Besöksverksamhet

Nyhet Publicerad

Alla behöver någon! Församlingens besöksverksamhet är ett sätt att bygga broar mellan människor i Piteå.

Besöksverksamheten

Fikasugen

Fikasugen är ideella fikavärdar som bjuder hem en grupp personer för en fikastund tillsammans. Andra volontärer skjutsar till och från träffarna som äger rum ett par gånger per termin. Vår förhoppning är att samma personer träffas varje gång, så att vänskap kan utvecklas över tid. Vi som är anställda i församlingen koordinerar träffarna.

Hembesök

Du gör skillnad! Du behövs!

Volontärer gör vid önskemål hembesök hos personer som vill träffa någon att prata med.

Ditt bästa för din nästa

Varje höst har vi en inspirationsvecka där du kan få ta del av intressanta föreläsningar kring vad vi kan göra för varandra.

Hör av dig!

Du som vill ha hembesök, ta en promenad, fika med någon, lära känna någon ny och kanske känna dig mindre ensam, tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar till Emma eller Lina.

Bli volontär och gör skillnad för människor i piteå!

Du som vill vara volontär i Piteå församlings besöksverksamhet, antingen vid hembesök, som fikavärd eller chaufför, var inte rädd att höra av dig!

Innan du börjar får du en introduktion till ditt uppdrag samt en kontaktperson som du kan vända dig till om du behöver hjälp i uppdraget.

Vill du veta mer?

Välkommen på informationsträff