Foto: Sara Andersson

Nio lyckliga par sa Ja

Nyhet Publicerad

Sol, glädje, kärlek – vackert och stämningsfullt, enkelt och högtidligt på samma gång. För fjärde året i rad anordnade församlingen Drop in vigsel, i år den 1 juni.

Det låg kärlek i luften lördagen den 1 juni när församlingen bjöd in till drop in-vigsel i Öjeby kyrka mellan 10-16. Redan vid nio var det första paret på plats. Innan dagen var över var det nio par som sa ja till varandra och kärleken.

Först fick paren registrera sig, därefter väntade vigselsamtal och slutligen fick brudparen ta den något nervösa men efterlängtade och ibland spontana promenaden fram till altaret. Efter varje vigsel var det fotografering för de par som önskade och möjlighet att skåla i alkoholfri cider. Alla som arbetade under dagen kan intyga att det är en underbar och speciell dag att få vara med på.
Det är något speciellt med Drop in dagen, man går omkring med ett leende på läpparna hela dagen, det liv och rörelse i kyrkan och det känns stort att få anordna dagen och att få möta så många människor. En dag där kärleken var störst av allt!

Tack till alla brudpar och tack till alla gäster!

Det finns fler bilder, där både barn, familj och släkt är med. Om ni var ett av brudparen och vill ha bilder från dagen kan ni skicka ett mail till: pitea.info@svenskakyrkan.se