Livemusik i Piteå kyrka

Nyhet Publicerad

Dags för säsongens andra tillfälle med livemusik i Piteå kyrka. Välkommen till Medan ljusen brinner måndag 5 februari kl. 18.30.

Kom och slå dig ned i det varma skenet av brinnande stearinljus, ta en paus i vardagen och låt musikens toner omsluta dig.

Sång och musik med ungdomar från Piteå musik- och dansskola och Piteå församling under ledning av Anette Jernelöf och Thomas Andersson.

Måndag 5 februari kl. 18.30.
Piteå kyrka

om konceptet

Medan ljusen brinner är ett samarbete mellan Piteå församling och Piteå musik- och dansskola. Konceptet är inspirerat av Norsjö församling. I Piteå handlar det om att skapa en plats där människor får en vardagspaus, men också om att skapa en läroplattform för musicerande ungdomar. Kyrkorummet är ett av de få rummen där vi bara kan vara, i stillhet fri från krav och prestation. Medan ljusen brinner kommer att äga rum några måndagskvällar under  våren. Det är en 30 minuters vardagspaus med livemusik. Kyrkorummet är nedsläckt och lyses upp av brinnande stearinljus. Medan ljusen brinner ska vara en plats för människor att sitta ned i stillhet och bara ta in värmen från ljusen och musiken.

Samarr: Piteå kommun.