Foto: Lars Wangby

Ledkryss - samtal om livet

Nyhet Publicerad Ändrad

Med ledkryss i sikte vandrar fjällvandraren säkert och vet att anvisningarna leder till ett mål. Onsdag 11 september kl. 18.30 startar samtalsgruppen Ledkryss i Margretelund.

Med ledkryss i sikte vandrar fjällvandraren säkert och vet att anvisningarna leder till ett mål. Att komma bort från ledkryssen sprider osäkerhet och gör att man
kan komma vilse. Våra liv är som en vandring och vi behöver alla ledkryss som
hjälper oss att komma rätt. Bibeln är ledkryss för människan och därför inbjuder Piteå församling till träffar då vi stannar till vid några ledkryss och samtalar om ämnen som kan hjälpa oss att relatera till kyrkans tro.

Vi samtalar om livet och försöker i Bibeln hitta svar på våra frågor, men också få ställa våra frågor. Fika varje gång. Träffarna är avgiftsfria. Inga förkunskaper krävs.

Onsdag 11 september kl. 18.30
Margretelund, Affärsgatan 17, Öjebyn