Foto: Susanne Engman/IKON

Klockringning för klimatet

Nyhet Publicerad Ändrad

Lunchbön med klockringning för klimatet! Fredag 27 september kl. 12.00 i Piteå kyrka. Kyrkoherde Mats Björk håller i lunchbönen som också bjuder på musik.

Piteå församling bjuder in till en lunchbön för klimatet. Piteå kyrkas kyrkklockor kommer att ringa för att uppmärksamma de angelägna klimatfrågorna.

Fredag 27 september kl. 12.00
Piteå kyrka

– Vi kommer att ringa i kyrkklockorna i Piteå kyrka för att uppmärksamma klimatfrågorna. För att väcka oss själva till insikt om det klimathot vi står inför, säger Mats Björk.

Med lunchbönen på fredag vill Piteå församling ge möjlighet till reflektion och eftertanke för det allvar som människor jorden runt står inför, men också uppmuntra till handling för att värna om jorden.
– Vi vill också be för alla som vågar och orkar och säga ifrån, för vår gemensamma framtid.