Foto: Alex & Martin/IKON

Idédagarna 2018

Nyhet Publicerad Ändrad

I år är det dags för nya idédagar 5-7 oktober i Helsingborg. Dagarna ger dig som är ideell/volontär, förtroendevald eller anställd i Svenska kyrkan inspiration för ditt engagemang.

För 15:e året i rad anordnas Ideellt Forums idédagar. Volontärer, förtroendevalda och anställda står i fokus under Idédagarna som i år äger rum 5-7 oktober i Helsingborg.

Bland årets medverkande märks bland andra Johan Von Essen, Kent Wisti, Johan Wester, Bev Piro, Ann-Katrin Persson, JanOlof Nordström och Gävle pastorat.

Syftet med idédagarna är att lyfta det ideella engagemanget i kyrkan och att uppmuntra till möten och utbyten mellan alla medarbetare i Svenska kyrkan. Fokus för idédagarna är just erfarenhetsutbyte och den lokala församlingen.

Nu har du i Piteå församling (ideell/volontär, förtroendevald eller anställd)möjlighet att delta på Idédagarna och representera församlingen. Meddela ditt intresse till Ulla Rehnström, diakon och volontärsamordnare, senast 20 augusti på 0911-27 41 13 eller ulla.rehnstrom@svenskakyrkan.se (öppnas i nytt fönster)

Obs! För att delta från Piteå församling krävs en intresseanmälan till Ulla Rehnström. Begränsat antal platser!

vad är ideellt forum?

Ideellt forum i Svenska kyrkan är ett samarbete mellan olika inomkyrkliga organisationer. Läs mer på Ideellt Forums hemsida.
Klicka här (öppnas i nytt fönster).