En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.
Foto: Johannes Frandsen

Barnens fest i Öjeby kyrka

Nyhet Publicerad Ändrad

Kom och lyssna på församlingens barnkörer under Barnens fest Det blir även bibelberättelse, pyssel, varmkorv och fika samt bibelutdelning till de barn som fyllt 5 år under året - välkommen med hela familjen!

Barnens fest

I samband med Barnens Fest får du gärna stödja vår insamling till Världens Barn. - Länk till vårt evenemang på Världens Barns hemsida!
  • Lördag 15/10 kl 12:00-14:00
  • Öjeby kyrka
  • Barnkörskonsert, bibeldrama och bibelutdelning. Efter konserten bjuder vi på korv, fika och pyssel.
  • Allt är gratis.

I samband med Barnens fest annordnar vi en insamling till Världens Barn, du kan lämna din gåva redan nu genom att klicka här eller använda vår QR-kod.

Barn som håller i böcker

Utdelning av Barnens bästa bibel

Piteå församling vill gärna ge en gåva till dig som fyller 5 år i år. ”Barnens bästa bibel” är en barnbibel full med spännande bilder och berättelser. Läs om hur du får ditt exemplar.