Kurser och samtal om tro

Upptäck vad kristen tro handlar om, samtala om vardagstro och reflektera över livsfrågor.

Nybörjarkurs i kristen tro - Alpha

Alphakursen är för alla som är intresserade av att upptäcka vad den kristna tron handlar om.

Vi får tillsammans “provtänka”, samtala om kristen tro, lyssna till ett föredrag eller se en film.

Tid: Tisdagar från 14/2, fram till och med 18/4. Kl 11.30 - 13.00 på Kompassen (Storgatan 33, Piteå)
Kontakt: Ola Marklund, 0911-27 40 67

Fördjupningskurs i kristen tro

Öppna träffar för dig som söker ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och det kristna budskapet.

Uppstartsdatum kommer snart, du kan anmäla dig redan nu.
Kontakt: Ola Marklund, 0911-27 40 67

Hjärtats samtal

Undervisning och samtal om vardagstro och livet med Gud och varandra. Start 2/3.
Dag och tid:  Torsdag kl. 13.00
Datum:  2/3, 16/3, 30/3
Plats: EFS-kyrkan, Piteå
Kontakt: Lars Dahlbäck, 0911-27 40 21

Anmäl dig till "Kurs i kristen tro - Alpha" här!

Kurs i kristen tro - Alpha

Har du frågor om livets mening och om kristen tro? Gå Alpha och utforska livet i en vänlig, generös och varm miljö. Start 14 februari.

En blond kvinna dricker kaffe.

Mötesplatser för daglediga

I relation till varandra och i gemenskap kan vi växa. Välkommen till höstens grupper och träffar för dig som är ledig på dagen.

Program och kalendarium

Här finns program/predikoturer/kalender för aktiviteter och händelser i Piteå församling. I kalendern kan du även söka på specifika datum genom att klicka på datumet.