Other languages with Google Translate

Konfirmation 2019/2020

Konfirmation är så mycket mer än bara roligt äventyr. Här finns information om konfa för dig som går i årskurs 8 samt för dig som studerar på gymnasiet.

Konfirmation är så mycket mer än ett roligt äventyr. Så mycket mer än bara sport och musik. Mer än nya kompisar. Under konfirmationstiden får du möjlighet att tillsammans med andra fundera kring frågor som: Vad är viktigt i mitt liv? Varför är världen så orättvis? Vem är jag? Vem vill jag vara? Finns Gud? Och vad betyder det i så fall för mig?

Konfirmandtiden börjar under höstterminen och riktar sig till dig som går i årskurs 8.

En inbjudan för perioden 2019-2020 skickas under våren 2019 ut till alla kyrkotillhöriga som är födda 2005.

läs mer på församlingens Facebooksida: Så mycket mer

http://www.facebook.com/samycketmerpitea (öppnas i nytt fönster)

På Facebooksidan hittar du aktuell information om kommande tider, träffar, läger med mera. Du finner mer information nedan samt information om fler alternativ såsom konfirmation för dig i behov av särskilt stöd.

Piteå församling erbjuder för dig i årskurs 8:

• Vinterkonfirmation
  • Sommarkonfirmation med läger på västkusten
  • QL-konfa
  • Konfirmation för ungdomar med särskilda behov - Kontakta Peter Werner för information!

QL-KONFA - NYHET!

Vill du hänga med på ett äventyr för livet? Då ska du ta chansen och anmäla dig till QL-konfirmationen. Det är ett konfirmationsalternativ för dig som använder svenskt teckenspråk, hörtekniska hjälpmedel och/eller talad svenska med tecken som stöd. Vill du veta mer? Ta med vårdnadshavare till en informationskväll.

Informationskvällar för QL-konfa
Skellefteå 16/9, Umeå 17/9, Piteå 18/9. Mer info kommer!
Sista anmälningsdag 31/8.

Kontakt: