Foto: Sara Andersson

Livesända och digitala gudstjänster

Församlingen fortsätter att sända digitalt men nu även live. Du kommer även att ha möjlighet att se gudstjänsterna i efterhand.

Kyrkklockorna ringer, som vanligt, till bön och gudstjänst runt om i vår bygd men i dessa tider kan vi inte vara tillsammans i gudstjänstrummet. Därför sänder församlingen gudstjänsterna digitalt. Allt du behöver för att delta är en dator, surfplatta eller telefon med internetuppkoppling. Slå på ljudet och följ med, sjung, be eller bara luta dig tillbaka för en stunds ro och eftertanke.

OBS! Du får gärna hämta en psalmbok för att sjunga med i psalmerna på Kyrkcenter, Nygatan 23. Frågor, ring expeditionen: 0911-27 40 80.

Bibeltexter i digitala gudstjänster: