JUL- o. NYÅRSHELGENS HELA PROGRAM

- till trettondag jul

* JULAFTON 24/12
- BARNENS JUL Perstorps kyrka kl 11.00. För hela familjen, släkten och vännerna, små som stora! Inled julafton med en härlig stund i kyrkan och upplev julens berättelse, julens sånger och musik.

- JULBÖN Perstorps kyrka kl 16.00. Solosång.

- MIDNATTSMÄSSA Oderljunga kyrka kl 23.00.
Stämningsfull mässa på julnatten. Känn gemenskapen som präglar julen. Sångensemble från Arise medverkar.

* 25/12 JULDAGENS JULOTTA Perstorps kyrka kl 07.00.
Julotta hålls i kyrkan tidigt på juldagsmorgonen och är enligt många en viktig del av jultraditionen. Kyrkan lyses upp av levande ljus, Vi sjunger julpsalmer tillsammans och lyssnar till stämningsfulla julsånger av Gabriella Blum.

* 26/12  ANNANDAG JUL
LJUSGUDSTJÄNST Perstorps kyrka kl 16.00. Solosång: Tove Larsson.

* 30/12 SÖNDAGEN EFTER JUL
HÖGMÄSSA  Perstorps kyrka kl.11.00 , Bengt-Arne Ivarsson

* 31/12 NYÅRSBÖN Oderljunga kyrka kl 16.00.
Trio Salong: Olle Joelsson – violin, Karin Sandén-Berg – cello, Kjell-Ove Dahlman – piano.

* 1/1 2019 NYÅRSDAGEN
Ybbåsen kl 15.00. Nyårsgudstjänst med musik. Varmt välkomna alla boende och övriga i byn. Aase Ericsson och Petra Brodén sjunger.

* 6/1 TRETTONDEDAG JUL
MUSIKGUDSTJÄNST Perstorps kyrka kl 16.00. Tema: De tre vise männen. Präst: Anders O Engberg