Arise

Glädjen i centrum!

Är du intresserad av att vara med?Vi har intagning ca 1 ggn per år.
Kontakta körens dirigent

Kören har spelat in tre stycken skivor och har en egen hemsida som du kan besöka:
www.gospelkorenarise.se

Under åren har det blivit en hel del sjunget runt om i Skåne. Våren 2004 gjorde vi en miniturné  och sjöng i Växjö domkyrka samt Lerums och Falkenbergs kyrkor. Vi har även gästat kyrkor i bla Dalby, Björnekulla, Hov, Gnosjö, Asarum, Tyringe, Stenestad m fl.
Våren 2010 var vi på vår första Europaturné med ett flertal konserter i Bryssel.

En kör i rörelse

Arise är Perstorps församlings vuxna gospelkör. Vi har funnits sedan 1996 och  i 2006 firade vi således 10-årsjubileum med stor konsert med gästartisten Gladys del Pilar!
Arise är en blandad kör som framför allt är en konsertkör men som även medverkar vid andra tillfällen i församlingen bl a på Lutherhjälpsinsamling, Kulturkvällar, Perstorpskarnevalen, "Svenska Flaggans Dag", "Woodrock" samt vid egna vår- och julkonserter. Vi gör också gospelmässor i kyrkan. Under våren 2012 satte vi upp musikalen "Jesus Christ superstar" i Oderljunga kyrka.