Vi stickar bönesjalar

En gåva med värme och omsorg. Välkommen med i en grupp där vi umgås, stickar och ber tillsammans.

Genom bönesjalen ger vi vidare av Guds kärlek och värme till en person som vi tänker på och ber för. Vi visar vår omsorg på ett konkret sätt genom att sticka bönesjalar och ge bort - till en vän som har det svårt, är sjuk, har sorg eller kanske någon som du bara vill önska allt gott.

Välkommen med - vi ses vid sju tillfällen,varannan onsdag kl.18.30-20.00 med start 13 februari. Vi är i Partille församlingshem, oasen.

18.30 Vi börjar med fika och småprat.
19.15 Var och en stickar i tystnad, kanske lyssnar vi på lite musik. Omslut din vän i bön medan du stickar.
Då en sjal är klar ber vi tillsammans för mottagaren.
Vi avslutar med en andakt.

Du behöver kunna sticka, och var och en tar med eget material. Ta även med eget mönster om du vill, annars finns det att få.

Hör av dig om du behöver tips på garnaffärer. Sjalen ska vara en gåva, och inte kosta något alls för mottagaren.

Fika • 20 kr/tillfälle.

Anmälan till diakon Ingrid Holtsung

Ingrid Holtsung

Diakon │Partille församling