Vi öppnar gudstjänsterna för besök - försiktigt

Välkommen att fira gudstjänst i kyrkorna - vi följer gällande rekommendationer. Du som bör stanna hemma kan fortfarande vara med via webben.

Just nu betyder det

• att antalet personer begränsas till 50.

• att Du stannar hemma om du är det minsta sjuk eller tillhör någon riskgrupp.

• att Du som kommer till kyrkan tvättar händerna med tvål och varmt vatten. Noga. Handsprit finns tillgängligt på många ställen i kyrkorna.
Undvik att röra ditt ansikte. Hosta/nys i armvecket.

• att vi håller avstånd då vi ses, och tar inte i hand då vi hälsar.
I en del av kyrkorummen är bänkar markerade och avstängda - följ instruktioner så att vi kan hålla avstånd. De som delar hushåll kan sitta tillsammans.

Nattvard?
Det informeras i gudstjänsten om hur nattvarden firas. Tänk på att hålla avstånd då vi rör oss i kyrkan.

OBS - Anmälan till gudstjänsterna i Furulund och Öjersjö
Furulund: kl.16.30 och 18.30. Anmälan till gudstjänsterna i Furulund > Furulundskyrkan
Öjersjö kl.11. Anmälan till gudstjänsten i Öjersjö
> Öjersjökyrkan

Länkar till sändningar

Furulundskyrkan sänder via facebooksidan Furulundskyrkan söndagar kl.16.30. Du hittar dem även på Youtube-kanalen EFS i Furulunds församling

Öjersjökyrkan via facebooksidan Öjersjökyrkanvarannan (jämn) söndag kl.11.

Ansgarskyrkan
 och Sävedalens kyrka via facebooksidan Svenska kyrkan Sävedalen söndagar kl.11, se kalender för vilka söndagar.

Partille kyrka  via facebooksidan Svenska kyrkan i Partillepå söndagar kl.11, se kalendern för vilka söndagar som sänds.

Jonsereds kyrka • Gudstjänster sänds på facebooksidan Svenska kyrkan i Partille, se kalendern för vad som sänds.

Lyssna? Sedan tidigare finns även Furulundskyrkans och Öjersjökyrkans gudstjänster där poddar finns, sök på Furulundskyrkan respektive Öjersjökyrkan.