Vad vill vi?

Kyrkoherde Lars Hjort - om Svenska kyrkan i Partille

Vi vill visa på Guds möjligheter!

Tänk om Gud kan förändra, förvandla, förnya och förlåta! Svenska kyrkan i Partille vill berätta om Guds möjligheter mitt i vår vardag. Med utgångspunkt från vad Jesus sa och gjorde för 2000 år sen, vill vi berätta om vad Gud vill och kan göra -för oss, för vårt samhälle och för vår värld.

I våra gudstjänster, i våra verksamheter, i vårt arbete med de behövande och i vårt uppdrag i närmiljön och ute i världen, vill vi visa på Guds frid just nu och Guds fred för framtiden.

Svenska kyrkan i Partille består av människor. Den utgörs av de som väljer att vara medlemmar och känner tillhörighet. De som söker ett djupare engagemang. De som vill ta större ansvar som förtroendevalda eller medarbetare. Där människor finns med är inte allting perfekt, men det är ett sammanhang som Gud älskar och som Gud vill möta med sin kärlek och sina möjligheter.

Svenska kyrkan i Partille vill vara Guds öppna famn för Dig och visa på Guds möjligheter för Ditt liv. Välkommen att vara med!

Lars Hjort, kyrkoherde
031-340 42 35│0705-21 16 52
lars.hjort@svenskakyrkan.se

Församlingsinstruktion för Partille pastorat

Här kan du läsa vår församlingsinstruktion för Svenska kyrkan i Partille.

Om Svenska kyrkan i Partille

Partille ligger öster om Göteborg. I Partille bor närmre 38 000 personer, och av dem är drygt 21 000 medlemmar i Svenska kyrkan. Svenska kyrkan i Partille består av tre församlingar som tillsammans bildar Partille pastorat, vilket omfattar hela Partille kommun.

Partille församling │Partille kyrka och Jonsereds kyrka
Furulunds församling │Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan