Sommarläger

för ungdomar i Sävedalens församling • 11-14 augusti

-Nu är det dags att anmäla sig!  Ett läger för dig som vill avsluta sommarlovet  tillsammans med ett gött gäng från Sävedalen. Vi får fyra härliga sommardagar tillsammans som vi fyller med bad, grill, aktiviteter, andakter och go´ gemenskap.

När? Söndag 11 augusti - onsdag 14 augusti
Var? Bohus-Malmön, en fantastisk plats mellan Lysekil och Smögen.
För vem? För dig som är född 2006 eller tidigare.

1 Maila Förnamn + Efternamn till alexander.dahlquist@svenskakyrkan.se
2 Betala in 600 kr till bankgiro 550-5318 senast 30/6.
Märk inbetalningen: ”Sommarläger Sävedalen + ditt för- och efternamn”
Mer information kommer när du anmält dig.

Lägret har begränsat med platser och du som är aktiv i församlingen - i kören, ungdomsgruppen eller som konfirmand/fadder har förtur.

Kostnad 600 kr per person. Inklusive: mat, boende, aktiviteter och resan. Om du inte har råd att åka med, hör av dig till Alexander så löser vi det.

Frågor? Alexander, 0709-27 63 44
alexander.dahlquist@svenskakyrkan.se