Sommarkonfa 21/22

Om du gillar läger eller har svårt att få tid till konfa under läsåret så är detta alternativet för dig! Stor del av konfan är på sommarlovet. Det blir lek, bad, undervisning och musik, men framför allt kommer vi att introducera dig till det allra största äventyret - livet med Gud!

upplägg

Läger är en stor grej på Sommarkonfan! Vi ses också lite på hemmaplan i juni. Efter sommaren träffas vi några kvällar och förbereder oss för konfirmationen.

viktiga datum

Föräldraträff • Söndag 6 mars kl.19-20.30 i Furulundskyrkan
Konfa-start, läger • 11-13 mars
Läger • 5-8 maj, du behöver be om ledigt fredag 6 maj. Lägret börjar 5 maj på kvällen.
Läger • 11-18 juni
Dagträffar • 20-23 juni i Furulundskyrkan, kl.10-15.30, om inget annat meddelas.
Midsommarledigt 24-26 juni
Dagträffar • 27-29 juni i Furulundskyrkan, kl.10-15.30, om inget annat meddelas.
Sommarledigt - vi ses igen:
Kvällsträffar Onsdagarna 17 aug, 24 aug och 31 aug i Furulundskyrkan
Konfirmation • Lördag 3 september 2022.

Frågor?

Kontakta Daniel Kaiberger, pedagog

kostar det nåt? Anmälan?

Sommarkonfa kostar 2000 kr. (Du kan ansöka om bidrag)