Vuxen

Välkommen till samtal och gemenskap

Man sitter på stock i naturen med Bibel i handen

Vuxenkonfirmation eller -dop?

Blev konfirmationen aldrig av i tonåren? Eller skulle du vilja döpas som vuxen?

Bibelstudier med Eskil Hofverberg

Välkommen våren 2023, fyra tisdagar kl.14 i Öjersjö församlingshem med start den 7 februari.

Bibelstudiegrupp

Vi läser Bibeln tillsammans. Vad står det egentligen? Vad betyder det för oss?

Morgonbön • Bibelsamtal

Morgonbön i Taizéton och samtal kring en bibeltext, fredagar i Ansgarskyrkan

Stilla dag i Ansgarskyrkan

Välkommen till en dag då du får dra dig tillbaka, vara i vila och tystnad tillsammans med andra. En dag för egentid och återhämtning.

Om bön och förbön i Bibeln

Välkommen med på en resa genom Bibelns berättelser om bön och förbön. Fem tisdagskvällar i Partille församlingshem våren 2023 med start den 24 januari.

Välkommen in i värmen

Behöver du en paus mitt i din stressiga dag? Eller bara andas ut en stund? Välkommen in på tisdagar kl.11-13, start 1 februari i vår.

Alpha

En kurs om kristen tro. Mat, föredrag och samtal i mindre grupp. Ny grupp startar 21 september hösten 2023!

Unga vuxna

Grupp för dig mellan 18 och 30 år! Vi ses i Ansgarskyrkan

Ensamstående förälder?

Du som är ensamstående förälder eller förälder i en annan livssituation med tuff vardag - välkommen till Afternoon Tea i Furulundskyrkan, en kväll med guldkant!

Kvinnofrukost i Öjersjö

Välkommen på kvinnofrukost i Öjersjö församlingshem! Ett tillfälle att sitta ner tillsammans, med goda samtal över kaffekopparna. Första träffen den 28 jan: Vi gästas av en instruktör som genomför ett lugnt rörelsepass (Tikva) med oss.

Herrfrukost

Några lördagsförmiddagar träffas herrar för att äta frukost och tala om ämnen som berör. Våren startar den 28 januari med besök av Lennart Palm, musiker och bland mycket annat känd från Melodikrysset.

Någon toppar sin skål soppa med lite örter.

Ansgarscaféet

Välkommen till Ansgarskyrkan på sopplunch med mera - torsdagar kl.11.30-13.30

Gemenskapsträff

Välkommen till ekumeniska träffar våren 2023

Torsdagsträffen

Vi ses i Partille församlingshem, torsdagar kl.13-15

Gjuta i betong • kurs

Välkommen till kort-kurser, två kvällar i Partille församlingshem

Litteraturcirkel

Vi läser och samtalar under sakkunnig ledning

Leva vidare

En samtalsgrupp för dig som mist maka/make eller sambo.

International café for women

If you are a woman from another country than Sweden and are interested in learning Swedish while getting to know people from different cultures at the same time?

Öva svenska i vårt språkcafé!

Learning Swedish? Here´s a chance to practice your Swedish! För dig som vill öva att prata svenska.

Kyrkans bänk på Allum

Här finns någon att prata med - om smått och stort! Tisdagar kl.12-14, hela året

Tankehörnan

I huvudet på prästen - tankar om trons insida. Välkommen till facebooksidan Svenska kyrkan Sävedalen.

Syföreningar

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Trösteslinga

En promenad på Kvastekulla griftegård med ord längs vägen

Ett led människor går på en stig bland lövträd.

Pilgrimsvandring

I Sverige finns över 40 pilgrimsleder. Du kan vandra själv eller tillsammans med andra. På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ.