Sävedalskonfa 20/21

Sävedalskonfa är det sköna gemenskapsalternativet. Varje träff börjar med drop-in fika och fortsätter med roliga utmaningar, musik och samtal om livets stora frågor och kristen tro. För att verkligen få tid att umgås åker vi också på två läger tillsammans, som ofta är konfa-årets höjdpunkter!

Vi hoppas på en härlig gemenskap där du både får vara med om mycket nytt och ha roligt tillsammans med andra. Och framförallt vill vi visa på den häftigaste gemenskapen, den vi får ha med Gud!

upplägg

Sävedalskonfa träffas tisdagar 17.00-19.00, matigt fika finns från 16.30. Även några söndagar varje termin. Vi ses i Ansgarskyrkan.
Två helgläger • 16-18 okt och 13-16 maj.
Som konfirmand får man också hänga med gratis på ungdomarnas vinterläger i februari.

viktiga datum

Konfastart • Tisdag 22 september 17.00
Föräldraträff och välkomnande i gudstjänsten • Söndag 11 okt kl.11 i Ansgarskyrkan.
Konfirmationsgudstjänst • Söndag 6 juni 2021.

kostar det nåt? anmälan?

Sävedalskonfa är kostnadsfritt.