Sävedalskonfa 19/20

Sävedalskonfa = gemenskap. Varje träff börjar med att vi käkar middag tillsammans! Sedan blir det roliga utmaningar, musik, samtal om livets stora frågor och kristen tro. För att verkligen få tid att umgås åker vi också på två läger – ofta är de konfaårets höjdpunkter!

Vi hoppas på en härlig tid där du får vara med om mycket nytt och ha roligt tillsammans med andra. Och framförallt vill vi visa på den häftigaste gemenskapen, den vi får ha med Gud!

upplägg

Sävedalskonfa träffas i tisdagar 16.30-19.00 i Ansgarskyrkan + några söndagar varje termin.
Två helgläger: 11-13 okt och 21-24 maj.
Som konfirmand får man också hänga med gratis på ungdomarnas vinterläger i februari.

viktiga datum

Konfastart • tisdag 17 sep 16.30
Föräldraträff och välkomnande i gudstjänsten • 6 okt 11.00 i Ansgarskyrkan.
Konfirmationsgudstjänst • 7 juni 2020

kostar det nåt? anmälan?