RIA Partille

RIA Partille bedriver öppen social verksamhet på kristen grund och är en del av organisationen Hela Människan.

RIA Partille vill vara en oas där alla oavsett bakgrund eller framtid är välkomna och lika mycket värda. Här finns alltid varmt kaffe, frukost och en möjlighet att bli sedd och hörd, antingen över frukost och dagens tidning eller i enskilt samtal med personal eller frivilliga.

Målgruppen för RIA-verksamheten i Partille är individer med missbruksproblematik, psykisk ohälsa och socialt utanförskap.
RIA serverar en rejäl frukost flera dagar i veckan. Vår ambition är att utveckla verksamheten och samverkan med kommunen.

RIA-verksamheten i Partille är en ekumenisk, ideell förening där huvudmännen är Svenska kyrkan i Partille, Sävedalens Missionsförsamling och Vallhamrakyrkan. Verksamheten finansieras med hjälp av bidrag från de stöttande församlingarna, Partille kommun och enskilda gåvor.

Rias verksamhet bedrivs av en föreståndare (100 %), en assistent (62 %) och flera frivilliga personer.

Har du tid och hjärta för utsatta människor i vår kommun så kanske just du kan vara frivillig på RIA, det är inte utbildning och bakgrund som är viktigt utan du som person. Välkommen att höra av dig. Kom gärna och hälsa på oss, ät frukost eller ta en kaffe och dela gemenskapen.

Kontakt RIA Partille, tfn 031-340 42 49
ria.partille@helamanniskan.se

Besök
Gamla Kronvägen 36. Partille församlingshem, ingång vid hörnet mot kommunhuset/Säveån.

Vill du ge en gåva? RIA Partille plusgiro 156 88 42-7

Partille församlingshem • entré till ria & barnverksamhet

Partille församlingshem
Entré vid hörnet mot kommunhuset/Säveån