Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Partille Besöksadress: Gamla Kronvägen 36, 43333 Partille Postadress: Box 67, 43321 Partille Telefon:+46(31)3404230 E-post till Svenska kyrkan i Partille

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

OMG

OMG – Oh My God – är en del av www.svenskakyrkan.se.

Här kan du få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan ur ett svenskkyrkligt perspektiv. Svaren är många gånger ett av flera tänkbara svar på en och samma fråga, eftersom det bland kristna och inom Svenska kyrkan finns flera olika sätt att tolka Bibeln och se på vår relation till varandra och Gud.

Oftast är det anställda på kyrkokansliet i Uppsala som svarar på frågorna, ibland i samarbete med präster och andra experter på olika ämnen som rör Svenska kyrkan och kristen tro.

Delar av materialet på webbplatsen är hämtat från boken Introduktion till Bibeln (InTro) av Gunilla Lindén, Verbum förlag och den tidigare webbplatsen Bibelsajten.

Det finns flera olika sätt att söka sig fram; genom att klicka i ordmolnen, skriva i sökrutan eller med hjälp av menyerna längst ned på sidan. Du väljer själv vilket sätt som passar dig bäst. Hittar du inte svar på din fråga kan du skicka in den via frågeformuläret. Du får svar via e-post och ett urval av de frågor som ställs publiceras här på webbplatsen.

Här klickar du för att komma till OMG