Öjersjökyrkan bygger ut!

Vi behöver mer plats för gudstjänstfirande och verksamheter - nu bygger vi ut!

När andra kyrkor tvingas stänga, så byggs Öjersjökyrkan ut!
Svenska kyrkan i Partille går mot strömmen och satsar på framtiden.

Under 2000-talet har Svenska kyrkan i Partille startat två nya kyrkor - och båda har lockat så mycket folk att man behövt expandera.
Furulundskyrkan invigdes 2001 och byggdes ut redan 2007, och nu behöver även Öjersjökyrkan större lokaler.

Öjersjökyrkan är en av Sveriges yngsta kyrkor. Den invigdes 2012 men blev snabbt för trång. Varje gudstjänst lockar mycket folk och framför allt barnfamiljer.

Det byggs så det knakar i Öjersjöområdet och Öjersjökyrkan har blivit en samlingsplats där både nya och gamla Öjersjöbor känner sig välkomna.

Bygger ut
Nu ska den befintliga kyrkan byggas ut och ett helt nytt församlingshem uppföras bredvid kyrkan. Det behövs både en större gudstjänstlokal samt större rum för all verksamhet som pågår under veckorna: Vuxenkör, rytmik för barn, babymassage, Alpha (nybörjarkurs i kristen tro), caféverksamhet och mycket mer.

Öjersjökyrkan ingår i Furulunds församling, som är en del av Partille pastorat (Svenska kyrkan i Partille).

Öjersjökyrkan

Öjersjökyrkan│Titta runt i lokalen och kyrkan
Hålsjövägen 40, Öjersjö │Busshållplats • Isfabriken