Öjersjökonfa 20/21

Vår vackra idyll vid lilla Hålsjön och Öjersjö golfbana kommer att vara en perfekt plats för dig att lära känna Gud och nya vänner under konfirmationen. Tillsammans upptäcker vi grunderna i kristen tro, vem är Jesus och den helige Ande? Vad är meningen med livet?
Det blir övernattning, läger, bad, hajk, grill, musik, goa snack och chill mm under denna vår och sommar. Endast 25 platser så först till kvarn...

upplägg

Öjersjökonfa startar våren 2021. Vi kommer att ses varannan söndag kl.11-16 och någon vardagskväll varannan vecka. Två helgläger under våren och ett veckoläger i juni.

viktiga datum

Inspirations-/infoträff • Söndag 6 september 2020 med gudstjänst kl.11-13 och konfaträff med intresserade föräldrar och ungdomar kl.13-14.
Föräldraträff • söndag 17 januari 2021 kl.13-14
Intro för konfirmanderna • Lördag 30 jan kl.15-19
Läger • 6-7 februari, Kristi himmelsfärdshelgen, och en veckas läger i juni
Konfirmationsgudstjänst i juni 2021.

kostar det nåt? anmälan?

Öjersjökonfa är kostnadsfritt.
Anmälan görs via formuläret här på hemsidan > till anmälan konfa 20/21

Frågor?