Livet i Coronas spår

Studiegrupp med föredrag och samtal. För några har Corona blivit en följeslagare som inte släpper taget. Hur ser livet ut? Vi delar tankar och erfarenheter. Start 2 september

Livet har förändrats i Coronas spår – men säkert också sättet hur vi ser på oss själva, vårt samhälle och inte minst på framtiden.

Det är fortfarande svårt att förstå hur mycket Corona egentligen påverkar vårt sätt att leva, hur vi tänker och umgås. Och för en del har livet inte blivit efter Corona, utan livet med Corona. Här finns möjlighet att dela egna upplevelser.

Kursen ska hjälpa oss att hitta vår egen roll i detta nya som är så svårt att beskriva. Vi behöver ta oss tid att reflektera över vår egen tro och för att hitta nya sätt att leva.

Vad händer nu med vår syn på vetenskapen och politiken? Och förändras vår kyrka och vårt sätt att tro med upplevelserna vi har med oss?
Vi vet inte ännu – kanske det växer något positivt ur det här och vi inser hur sårbar vår planet är och att vi nu på allvar måste hitta mer hållbara sätt att leva?

Samtalsgruppen startar torsdag 2 september, vi börjar med fika kl.18.45.
Vi ses sedan varannan torsdag under hösten, t.o.m. 16 dec.
Partille församlingshem, Lilla entrén.

Vill du vara med i detta samtal anmäl dig till Ralf Peters, uppgifter nedan.
Begränsat antal platser.

Ralf Peters

Präst │Partille församling

Partille församlingshem • lilla entrén

Partille församlingshem Lilla entrén  - på sidan mot kommunhuset.
Barnverksamhetens och Hela människans lokaler mm.
Gamla Kronvägen 36, Partille │Busshållplats • Partille centrum