Omsorgsarbete i Partille

Fondsökarträff

Att söka fonder kan vara ett bra sätt att få ett viktigt ekonomiskt tillskott. Här kan du som bor i Partille och har det tufft ekonomiskt få hjälp med att skriva ansökan.

En gåva till diakonin i Svenska kyrkan i Partille.

Var med och gör livet lättare för någon annan. Du kan hjälpa till.

Ensamstående förälder?

Du som är ensamstående förälder eller förälder i en annan livssituation med tuff vardag - välkommen till Afternoon Tea i Furulundskyrkan, en kväll med guldkant!

Öppet hus - Diakoni i Furulund

Välkommen till Furulundskyrkan och klädlagret på onsdagar

Någon att prata med - samtal

Ibland är livet inte så lätt att leva. Det kan vara till stor hjälp att tala med någon. Vi erbjuder kostnadsfria samtal.

Kyrkans bänk på Allum

Här finns någon att prata med - om smått och stort! Tisdagar kl.12-14, hela året

Östhjälpen

Föreningen Östhjälpen har som mål är att ge stöd och hjälp till människor i nöd. De driver en second hand-butik i Jonsered.

Hela Människan i Partille

Hela människan vill vara en plats där alla oavsett bakgrund eller framtid är välkomna och lika mycket värda. Här finns alltid kaffe, frukost och någon att prata med.