Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Partille Besöksadress: Gamla Kronvägen 36, 43333 Partille Postadress: Box 67, 43321 Partille Telefon:+46(31)3404230 E-post till Svenska kyrkan i Partille

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkan hyr av dig!

Svenska kyrkan går in som garant för uthyrningen

Vad innebär projektet?

Svenska kyrkan i Partille går in som mellanhyresvärd för att trygga uthyrningen. Vi hjälper dig att se över bostaden inför uthyrningen, Vi kommer överens med dig om kostnad och skriver kontrakt.

För varje kvadratmeter du hyr ut får du en skälig hyra från oss, samtidigt som du bidrar till att minska bostadsbristen i Partille - och hjälper en ung människa att komma igång med livet i Sverige. Svenska kyrkan i Partille agerar alltså mellanhyresvärd, vilket skapar trygghet i uthyrningen. 

Vi behöver rum!

Kanske har du ett rum som står tomt, och som du inte kommit dig för att hyra ut? Kanske finns det möjlighet att förändra en del av fastigheten med lite byggmaterial, färg och kärlek?
Det kan vara en vind- eller källarvåning, en bostadsrätt eller hyresrättslägenhet i andra hand som kan bli ett hem under ett år, gärna två års tid. En sommarstuga?Eller kanske en del av bostaden? Allt är av intresse!