Juniorklubben i Ansgar

Häng på! Tre träffar för dig i åk.4-6 i mysiga Ansgarskyrkan

Välkommen:

Torsdag 3 okt kl.17-19.30 • Ansgar

Vi börjar med att laga middag tillsammans, sen blir det lekar, skapande, tävlingar, musik och andakt.

Söndag 17 nov kl.14-19 • Ansgar & Sävedalen

Under dagen blir det lekar, drama, tävlingar, musik och mellanmål. Vi avslutar med att gå tillsammans till Sävedalens kyrka och vara med på Himmelrikgudstjänsten kl.17, efter den, ca kl.18 äter vi kvällsmat (paj) tillsammans med hela familjen.

Torsdag 19 dec kl.17-19.30 • Ansgar

Vi börjar med att laga middag tillsammans, sen blir det lekar, skapande, tävlingar, musik och andakt - en riktig julfestkväll!

Kom en, två eller tre gånger, du väljer.

Det är bra om du anmäler dig så vi vet hur mycket mat vi skall göra. Anmäl dig gärna via formuläret här på sidan > Anmälan

...eller prata med Linus!

Linus Andreasson

Pedagog │ Sävedalens församling