Hyra Öjersjökyrkan

Öjersjökyrkan hyrs ut i begränsad omfattning

-främst i samband med dop och vigsel. Kontakta expeditionen för mer information.

Kort beskrivning av lokalen

Öjersjökyrkan är vackert belägen med skogen alldeles runt knuten och Stora Hålsjön bara ett par hundra meter från huset. Det finns en stor gräsmatta utanför kyrksalen som lämpar sig väl för utomhusaktiviteter. Caféet ligger i anslutning till kyrksalen med en liten foajé mellan lokalerna. I cafédelen får det plats 30 personer.

Viktigaste utrustningen i köket

Snabbdiskmaskin, hushållsspis, kaffebryggare och filter, vattenkokare, kyl och frys.

Kostnad

Kostnad för hyra, 200 kr/timme debiteras mellan kl. 08.00–21.00, där minsta debitering är för 2 timmar. Lokalerna kan hyras under hela dygnet, men bara disponeras 08.00-23.00.
Medlemmar i Svenska kyrkan som bokar lokal i samband med kyrkliga handlingar  (dop/konfirmation/vigsel/begravning) får rabatterat pris -fråga vid bokning.

Nyckelinfo

Nyckel hämtas och lämnas på församlingsexpeditionen i Partille under våra öppettider.

Alkohol eller inte

Servering av öl och vin (mer än 2,25 vol.%) är inte tillåten i Öjersjökyrkan.

Adress o busshållplats

Adress: Hålsjövägen 40 i Öjersjö