Hyr ut ett rum

Du kan tryggt hyra ut - Svenska kyrkan i Partille går in som mellanhyresvärd.

Alla ungdomar har svårt att hitta bostad idag, men speciellt svårt om du kommer från ett annat land och saknar föräldrar, nätverk och kontakter. Därför startar vi nu projektet ”Hyr ut ett rum” i Partille. Svenska kyrkan och nätverket ”Vi står inte ut”/Partille har fått ett bidrag från Partille kommun för att fortsätta att stödja dessa ungdomar - med framför allt boende.

Kanske har du ett rum som står tomt, och som du inte kommit dig för att hyra ut? Du kan vara med och ge en ung människa en bra start i livet som ny i Sverige.

Ralf Peters

Svenska kyrkan i Partille