Herrfrukost

Några lördagsförmiddagar träffas herrar för att äta frukost och tala om ämnen som berör.

Lördagar kl.9.00-11.00 i Ansgarskyrkan

Vi inleder med en andakt, och sedan en god frukost. Vi lyssnar till ett föredrag och samtalar kring det. Vanligen tre träffar per termin. Ingen anmälan. Välkommen!

• 21  september • obs dag
HOPP FÖR BARN I ETIOPIEN
Jonas Lööf berättar om en resa till Etiopien och församlingens stödprojekt för utsatta barn och ungdomar.

• 26 oktober • Program ej ännu klart

• 30 november
RUM FÖR DEN SOM INGET RUM HAR

Ralf Peters berättar om arbetet med att hjälpa ensamkommande ungdomar som kommer till vår kommun.

Jonas Lööf

Diakon │Sävedalens församling