Fira gudstjänst på nätet

Vi öppnar försiktigt - från 1 juni gäller max 50 på anvisade platser inomhus, om lokalen tillåter. Det är fortsatt möjligt att följa en del av gudstjänsterna på facebook - här hittar du länkar

Från 1 juni kommer anpassade restriktioner vad gäller antalet deltagare för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.
Vid gudstjänster kan vi vara max 50 personer på anvisade platser. Avstånd: minst 1 meter mellan sällskap om max 4.
Utomhus kan man vara 100 personer, om man kan hålla goda avstånd och undvika trängsel. De som samlas ska förstås inte ha några sjukdomssymptom.

De gudstjänster som sänds hittar du här:

Furulundskyrkan sänder via facebooksidan Furulundskyrkan
Juni: Anmälan på furulundskyrkan.efsfurulund.se

Öjersjökyrkan via facebooksidan Öjersjökyrkan
Juni: Anmälan på ojersjokyrkan.efsfurulund.se

Ansgarskyrkan och Sävedalens kyrka via facebooksidan Svenska kyrkan Sävedalen.
Sidan Sävedalen barn och familj används till Himmelrikgudstjänsterna

Partille kyrka och Jonsereds kyrka på facebooksidan Svenska kyrkan i Partille

Titta gärna runt på facebooksidorna och fynda bland inlägg och gudstjänster! I kalendern hittar du när gudstjänsterna sänds: