Berlinkonfa 20/21

På Berlinkonfa är det lätt att få nya vänner samtidigt som vi tar oss an stora ämnen som människovärde, kärlek, död och liv.

På träffarna i denna grupp kommer vi prata om Gud och livet och vad det har med varann att göra. Här blandar vi det stora med det lilla. Allvar blandas med skratt och lek.

Det blir goda samtal, film och Café Pax efter konfaträffarna där man får världens bästa smoothies! Som höjdpunkt under året har vi våra läger, varav ett är i Berlin strax innan konfirmationen.

upplägg

Berlinkonfa ses på tisdagar 17-19 i Jonsereds församlingshem. Det ingår att åka på två läger, varav ett går till Berlin.

viktiga datum

Konfastart • Tisdag 3 november 17.00
Föräldraträff • Söndag 22 november
Läger• Till Berlin över Kristi Himmelfärdshelgen 2021, samt ytterligare ett läger över en helg tidigare på våren.
Konfirmationsgudstjänst • Lördag 5 juni kl.11, 2021

Kostar det nåt? anmälan?

Berlinkonfa kostar 1300 kr. (Du kan ansöka om bidrag)
Anmälan görs via ett formulär här på hemsidan > till anmälan konfa 19/20